Åtminstone blåste det…..

Publicerad av

… när jag och ungdomarna jobbade med denna hög idag på eftermiddagen i 32 graders värme. Vi hade hoppats träbitarna/komposten/eller vad detta nu kallas skulle levereras tidigare på förmiddagen, så att det skulle vara en aning svalare ute plus att Maken då skulle ha kunnat hjälpa till.

Tyvärr kom leveransen vid 13 tiden och då hade eftermiddagsskiftet denna fredag redan kommit igång för Maken.

Däremot har jag två arbetsföra ungdomar hemma och tillsammans med dem tog det oss endast en och en halv timme att få dessa träbitar/dekorativt material utspritt mellan buskar och runt träd på gården här hemma i Förorten. Sonen, som älskar däck av alla de slag, även skottkärror, skötte om att högar med materialet fraktades runt till olika ställen. Lillasyster och jag använde spadar och händer och spridde ut allting. Fantastiskt skulle det ju har varit om jag hade kommit till skott och beställt leveransen i början av denna knasiga värmebölja, men bättre sent än aldrig denna gång.

Runt buskar och träd på framsidan av vårat hem.
Och på baksidan förstås….

Nu är detta sommar göra klart för denna säsong. Jag har lovat mig själv att få denna årliga syssla klar tidigare på våren nästa år för värmens skull!

6 kommentarer

 1. Snyggt med bark! 👍🏻Men att arbeta med det i 32 grader är lite väl hett. Vi borde också få fyllt på bark som vi har framför vårt hus.
  Idag blir det att måla det sista på huset och sen är terassarena i tur att bli inoljade. Vädret på 20-grader är helt ok då man skall arbeta ute.

  Gillad av 1 person

  1. Bark?! Är det så enkelt?
   Om jag fick välja skulle jag mycket hellre arbeta ute i +20 än +32!
   Men, men….. vi fick barken utspridd trots hettan och sedan var det bara att hälla i sig vatten och duscha så kallt som möjligt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.