In person, without masks and less distance

Publicerad av

Här träffades vi ikväll. Vid kyrkan. Föräldragruppen som jag är med i. En trevlig grupp med föräldrar, alla i ungefär samma ålder och alla har vi barn i ungefär samma åldrar också. Dessutom tillhör vi alla den sk. Smörgåsgenerationen. Som på engelska helt enkelt kallas just det: the sandwich generation. Detta betyder alltså att vi alla har vuxna eller halvvuxna barn, och äldre föräldrar, som vid det här laget börja behöva mer eller mindre tillsyn.

Detta i sin tur betyder att vi har massor gemensamt och inte så lite att tala om! Normalt har vi bibelstudier som vi diskuterar, men detta var skolårets sista träff och den senaste studien blev klar, via skärmen förra veckan. Idag satt vi bara och pratade. Om lite dittan och dattan och reflekterade över hur märkligt det var att vi alla satt där. Vaccinerade och utan munskydd och precis som det brukade vara innan pandemin. Lite märkligt ändå hur det bara tar ett år att vänja sig vid helt nya restriktioner och munskydd och sedan, när allt äntligen börjar lugna ner sig igen, är det faktiskt rätt svårt att gå tillbaka till livet som det var!

Hur som haver, en trevlig kväll hade vi och roligt att vara tillbaka igen var det!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.