Puts väck!

Publicerad av

Så där bara! Hem kom hon i fredags och nu på tisdagseftermiddagen har hon återvänt till studentbostaden i grannstaten Wisconsin. Det var så roligt att ha henne hemma och det var så helt naturligt att ha henne att åka igen. Hon passar så bra in i familjepusslet då hon kommer hem och lika bra passar hon in i pusslet med rumskompisarna där i studentbostaden. Alldeles på bästa sätt. Som det skall vara.

Denna Dotter fyller hela 21 år i slutet av månaden. Eftersom hon var hemma denna påskhelg firade vi henne redan då. Med glasstårta och presenter. En smart klocka av modell Äpple inhandlades förra veckan av Maken åt denna blivande 21 åring och hon blev själaglad över denna present. Hade på snudd köpt kompisens begagnande eftersom nämnda kompis skulle köpa ny åt sig. Jag lyckade stoppa henne utan att skvallra. Fick henne övertygad om att hon borde diskutera sådana tekniska köp med sin väldigt tekniske far. Hon är en snäll och lydig flicka och bestämde sig för att följa rådet.

Mycket nöjd med sin nya klocka blev hon.
En sista smekning åt hundarna innan det var dags att köra iväg.

I förmiddags njöt hon en gång till av bubbelpoolens varma vatten och sedan var det en sista hand vid packningen och krama om familjen. Som vanligt hade hon mera med sig än då hon kom. Lite klädbyten från vinterkläder till vår och sommarkläder skulle med plus posten och en del annat som hon ville ha med sig till studentbostaden. Eftersom hon också snart är fullt vaccinerad tänker hon kanske komme hem en gång till i vår mellan avslutad vårtermin och sommarjobbet som hon fått. En ypperlig praktikplats i en botanisk trädgård.

Dottern backar ut och kör iväg.

En sista vinkning till familjen, rundade kröken och sedan var hon borta igen. Så där puts väck bara. Några timmar senare fick vi besked om att hon hade landat som väntat i södra delen av Wisconsin.

Until we meet again…..

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.