Våren blåser in!

Publicerad av

Ni som följer denna blogg vet att jag nämnt att det svänger fort i vädret här oss i Mellanvästern. Igen än gång är det bara att hålla i hatten och söka efter rätt klädsel efter en titt på väderprognosen. Minus 10 med snö vaknade vi till igår morse….

Bara att ta tag i det där skottandet på förmiddagen så att solens marsstrålar som numera värmer en hel del, fick smälta bort resten av den nyfallna snön från den svarta asfaltuppfarten till vårt hem.

Denna morgon vakande vi till mera sol och vindar! Våren blåser nämligen in och efter en start med flera minusgrader imorse är det nu kväll med flera plusgrader och vindarna har äntligen lugnat ner sig. Verkligen inget väder att sitta ute och sticka i denna blåsiga dag. Det var nog bara att hålla sig inomhus med stickningen så att inte mönstret skulle flyga och fara.

En bekant vy för er som följer oss här på andra sidan Potten. En klarblå himmel över dammen på baksidan till vårt hem, men som sagt mycket blåsigt.

Maken är hemkommen efter några fantastiskt vackra dagar vid sommarstugan. Jobbet kallar igen trots ledig vecka. Möten och annat som behöver tas hand om vid sidan av de vanliga timmarna in operationssalen. På bilden ovan syns hans skidspår på sjön efter äventyr på längdskidor igår på eftermiddagen.

Det varma vädret lär skall fortsätta filera dagar till . Nästa vecka lovas snö igen…. Helt normala förhållanden här i Mellanvästern alltså. Bara att kolla väderprognosen innan man beger sig ut….

2 kommentarer

  1. Här växlar vädret helt otroligt denna vår. Den ena veckan hade vi snö och kallt. En vecka senare satt vi ute på terassen i T-shirt och njöt av 20 grader ☀️. Nu igen nere i bara några få plusgrader!

    Gillad av 1 person

    1. Helt otroligt vad det växlar hos er! Var i Tyskland är du bosatt? Vi har inte nått 20 grader ännu, men snön smälter nog snabbt nu när det inte ens fryser på nätterna!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.