A budding business man…?

Publicerad av

I höstas började Sonen prata om att sätta igång med sitt eget business. Han hade en affärsidé och behövde göra lite mera efterforskningar. Han har, i flera år följt ett par bröder,, endast några år äldre än honom själv. Dess bröder började smått med att köpa upp gamla bilar och fixade upp dem. De är numera mycket förmögna, säljer nya bilar och även flygplan på nätet.

Sonen har inspirerats och har i dagarna börjat med ‘drop shipping’. Detta betyder att han agerar mellanhänder mellan producenten och konsumenten. Han har designat sin egen nätsida och säljer nu via den. Han har köpt ett domän och också betalat sociala medier för reklam i några dagar. Han har också tänkt på det här med betalning och har anlitat ett annat företag att hjälpa honom med säkra transaktioner via nätet.

Det är imponerande, verkligen. Och intressant. Tänk vad man kan göra hemifrån sin egen skärm dessa dagar! Jag hoppas bara att det går vägen så här i början och att han lyckas med sin nätaffär.

Var så goda! Ta er en titt!

www.toastythermalgloves.com

6 kommentarer

    1. Tack! Jo jag är imponerad! Jag hoppas han får en bra början. Han har ju investerat surt förvärvade slantar, så då är det ju ännu viktigare att det blir en bra början. 😃🤞🏻

      Gilla

    1. Tack! Ja, det hoppas jag verkligen! Gissar Sonen blir så väldigt besviken om det inte går bra…. Dock gäller det ju att ha tålamod med sådant här, så vi får väl vänta och se….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.