Konstnärligt värre!

Publicerad av

När vi köpte (sommar)stugan för lite över två år sedan märkte jag att alla de andra grannarna hade upp skyltar till infarten till sina ställen. Vissa mera invecklade, andra enklare. Vissa hade gett sin paradis namn, andra använde endast sina efternamn på sina skyltar.

Jag bad Maken om ngn slags skylt, som jag tänkte att han kunde snickra i trä. Händig som han är. Dock visste vi inte riktigt vad vi skulle ge vårt nya sommarställe för namn? Skulle vi bara kanske skriva vårt efternamn på skylten eller skulle vi hitta på ngt slags namn till vårt nya ställe?

Till julklapp detta år fick jag bl.a en planka! En helt tom planka men med en tillhörande skiss av en lom. Lommen är Minnesotas statsfågel och trots att (sommar)stugan befinner sig i grannstaten Wisconsin, finns det rikligt med dessa fina fåglar, med sina kännspaka läten på sjön.

Dottern lovade nämligen, med sin planka till julklapp att måla en skylt åt mig. Däremot hade hon inte hunnit pga studierna innan terminslutet. I slutet av veckan kör hon tillbaka till universitetet och bostaden där. Innan dess ville hon få skylten klar. Hon jobbade på den hela eftermiddagen idag.

Fotot nedan togs just innan den var klar:

Blev den inte fantastiskt fin? Lommen tycker jag är speciellt imponerade. När detta foto togs hade hon bara vårt efternamn att lägga till och efter ngn dag då den torkat ordentligt skall den sprayas med ngn slags spray för att hålla i väder och vind. Nästa gång det blir färd till (sommar)stugan blir den helt klart upphängd!

8 kommentarer

  1. Verkligen vackert ! Er dotter har tydligen konstnärliga gåvor. Ps. Har inte kommenterat tidigare. Men har kikat in här ibland (” halkat” in från en annans blogg). Tycker det är trevligt och intressant att läsa om hur livet är därborta.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.