Back to regular scheduled programming

Publicerad av

Visst var det skönt att inte ha en massa hamrande här hemma idag! Golvet är fint och vi är mycket nöjda, men att idag kunna återgå till det mera normala hemmalivet var skönt.

Lättare förr ungdomarna också som båda har skola hemifrån sina respektive rum. Lättare att kunna koncentrera sig på alla sätt och vis.

Själv började jag dagen med veckans första cykelpass på Peloton. Det blev ett tungt pass minsann och inga personliga rekord fick jag till, men ändå bra träning.

Som vanligt behövde skåpen fyllas på, så efter träning, dusch och titt in till de hårt jobbande ungdomarna satte jag mig i bilen och åkte till affären. Munskyddet på och sedan handlade jag det som vi behövde.

Ute bjöds det på sol och hela tio plusgrader, så det var mycket skönt att vistas utomhus!

På eftermiddagen blev det lite städning i garaget och annat. Skönt med utevistelse efter gårkvällens frustration med en del av befolkningen i denna stat. Viruset med stor C härjar oavbrutet och igår kom, som väntat nya restriktioner. Med början på fredagen vid midnatt stängs alla biografer, barer, restauranger, gym och så upphör sporten för barn och ungdomar i fyra veckor framåt. Folk är upprörda. Samtidigt som Minnesota den senaste veckan har haft 7 000 nya fall PER DAG och sjukhusen är mer än proppfulla.

Det är så oerhört frustrerande då folk inte följer de restriktioner som vi redan hade. Sedan kommer det nya och så blir de arga igen. Men om de första restriktionerna hade följts hade vi aldrig behövt de som träder i kraft imorgon! Ibland vill man bara ta vissa människor i axlarna och skaka rejält!

För vår del ändrar inget. Maken har kört upp till sommarstugan för en välförtjänt långhelg. Nästa veckan är han tillbaka på jobbet och kriget mot viruset.

Egentligen är jag inte längre frustrerad på viruset. Men jag är väldigt trött på folk som inte fattar HUR det smittar, ATT det smittar och de som överhuvudtaget inte ens tror på att det existerar! Eller de som vägrar bära munskydd och hålla distans eftersom de tror att medierna överdriver…. Eller att ngn tar ifrån dem deras rättigheter…!

När tankar som dessa ovan tränger på, då är det mycket bra att sopa garage kan jag meddela! Jag vill också påstå att vi har ett nästan skinande garage just nu!

Imorgon fortsätter hemmalivet. Skönt faktiskt att jag inte behöver bege mig ut i smittoriket om jag inte måste….

Dagens snabbt tagna höstbild lyckades riktigt bra tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.