Den ursinniga mamman…?

Publicerad av

Mamma, pretty soon I’ll have to call child protection services!, hävde Sonen ur sig när han satt vid matbordet idag och åt en snabb lunch som hans yngre syster lagat till åt honom innan han gick upp till sitt rum och datorn och skoldagen fortsatte.

Själv satt jag på golvet med hammaren och kofoten i högsta hugg. Bankade och drog och brände upp! Trägolvet skall nu rivas. Vem kunde tro att det var så otroligt roligt att vara så destruktiv och riva upp ett golv?!

Högen med golvplankor växte fort och när jag var klar med hallen hade jag endast jobbat runt två timmar totalt. De flesta plankorna är endast fastspikade och går rätt lätt och fort att bända uppåt och sedan dra ut och bort. Vissa av dem är dock fastlimmade i plywoodytan under och de satt så hårt fast att jag lämnade dem åt Maken att ta itu med efter hemkomst från jobbet.

Fiona var nyfiken och höll mig sällskap. Andra hunden, Lilly var rädd för allt bankande och flydde upp till Sonens rum och höll honom sällskap under lektionerna.

Jag var mer än nöjd vid 15 tiden när hela hallen var fri från de gamla golvplankorna! Nu väntar vi några dagar innan det blir dags att flytta på köksbord och stolar, spisen och kylskåpet och avlägsna de sista plankorna innan de nya installeras.

Och inte behövde Sonen ringa myndigheterna heller….! 😉

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.