Denna tisdag i oktober bjuder på allehanda….

Publicerad av

… som till ex en alldeles täppt näsa för en viss Lillasyster. Vi funderade lite hit och dit och sedan bestämdes det att hon skulle stanna hemma från skolan hela dagen. Ingen feber, inte ont i halsen, ingenting annat än en täppt näsa. Jag ringde skolan och lämnade ett meddelande att Lillasyster skulle stanna hemma idag. Senare på eftermiddagen ringde skolsköterskan tillbaka och ville veta hur vår sjukling mådde och jag kunde glatt meddela att hon definitivt inte kunde klassas som sjukling, men att vi tog det säkra för det osäkra och höll henne hemma. Skolsköterskan tyckte detta var mycket klokt gjort, bad mig hälsa så varmt till Lillasyster och hoppades att hon skulle vara tillbaka i skolan på torsdagen.

För att fortsätta förgylla dagen sas kom den utlovade snön. Inte några småflingor heller, utan en riktigt ordentlig, gammaldags snöstorm. Det hela började kring kl10 imorse och nu i skrivande stund tio timmar senare vräker det fortfarande ner där ute,

Bilderna ovan tog jag vid 17 tiden av grillarna och av solstolarna där ute på verandan på baksidan av vårt hem. För bara en och en halv vecka sedan hade vi våra sista 27 grader och njöt ute av värmen i dessa solstolar. Idag då jag åkte till mataffären var det vinterstövlar och dunjacka som gällde.

Maken, hemkommen från sommarstugan tidigare än beräknat pga snöstormen, använde snöslungan med den tunga, våta snön. I förgrunden blommar mina sommarblommor fortfarande. Skyddade från vädret nära huset intill garaget som de är.

Synnerligen en intressant dag. Undras just vad onsdagen har att bjuda på….. Time will tell……

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.