Småplock

Publicerad av

Bara för en alldeles lite stund sedan fick vi sådant här angenämt besök! Är han inte söt, så säg? Vi brukade ha flera vildkaniner runt dammen då vi först flyttade in, men vi har också en hel drös med coyoter som stryker omkring, så detta kan ju nog minsann göra att kaninerna snabbt har minskat i mängd.

Filten för vårt sovrum stickade jag klart i förra veckan då det var lite kyligare. Nu är det igen för varmt och främst för fuktigt att sitta med stickningen i händerna. Dock behöver jag verkligen hitta ngt nytt mönster här snart och vara beredd med garn och stickor när värdet igen slår om till den kyligare sorten.

Hon är tio i november och det börjar märkas…. världens snällaste och trevligaste hund har börjat bli lite småsur. Vill inte alltid göra som matte tycker att hon borde. Vill inte alltid komma då hon lockas och vill helst göra som hon SJÄLV vill. Nafsade efter Sonen här om dagen också så han fick säga till på skarpen. Då såg Lilly ursäktades på honom och hängde med huvudet, ungefär som om hon bad om ursäkt. Annars uppför hon sig nog som normalt, men som sagt, ibland blir hon lite fortare irriterad….

Så här ser det ofta ut på fågelbrädan just nu. Gissar att gulfinkarna gör sig klara för flytt, men först skall förråden fyllas på. Det är bara att så småningom önska dem en trevlig resa och så ses vi igen nästa vår!

Är man musikant och trakterar harpa, kan man ibland ta en paus från övandet på detta sätt tyckte en Lillasyster häromdagen…. jo visserligen. Om man är 172 i strumplästen… Detta är dock inte ngt för den korta mamman!

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.