Kvällstrött och lite babbel

Publicerad av

Här sitter jag i soffan och är kvällstrött. Hade inte alls tänkt blogga om att vara trött, men det som jag hade tänkt blogga om tar jag en annan kväll istället. Höstallergierna gör sig påminda ikväll trots intagen antihistamin imorse och en av biverkningarna hos mig är att jag blir trött. Trots att jag tar den sorten som man inte skall bli trött av.

Idag skriver vi redan 1.9 och sommaren går onekligen mot sitt slut. Inte lika många löv här i Tvillingstäderna har ändrat färg ännu som uppe i norr vid sommarstugan, men nog står hösten runt knuten här längre söderut med.

Det har varit en riktigt bra tisdag, faktiskt. Inget speciellt har hänt egentligen, men ibland är det bara skönt att var nöjd med dagen. Sonen har ngn halvtimme kvar på jobbet vid mataffären innan han återvänder hem. Maken och Lillasyster har så gott som gjor klart hennes rum, som var lovat att bli klart till skolstarten. Vi är nästan där…. Snart, snart kan jag lägga ut bilder.

Själv tog jag en sväng till mataffären på eftermiddagen för än det ena och än det andra och nu är det kväller. Köket är uppstädat efter en god middag och vädret bjuder fortsättningsvis på svalare och torrare temperaturer. Idag blev det inte varmare än 23 grader och så fort solen går ner strax före 20 tiden blir det med ens svalare i luften. Imorgon skall det bli lite varmare igen, men med lite tur är vi klara med den hetaste värmen och fukten nu….

Eftersom det är en sval och vacker kväll skall jag byta om till simdräkt och ta mig ett dopp i bubbelpoolen. Efter det blir det nog att gå och lägga sig ganska så snabbt. Jag har anmält mig till ett tidigt cykelpass imorgon på Peloton. Vi hörs….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.