KarantänSyssla: Fly Over

Publicerad av

I förmiddags körde Maken och Sonen iväg till Förortens sjukhus , ett av sjukhusen där han jobbar. Det var nämligen så att Minnesota’s National Guard skulle flyga över alla sjukhusen i Tvillingstäderna för att visa upp sig och samtidigt tacka all sjukvårdspersonal för jobbet som de gör alltid, men speciellt just nu förstås under denna pandemi.

Det tog dubbelt så länge än vanligt att komma fram till sjukhuset. Vägarna var fullproppade med bilar och folk som skulle göra samma sak: se på flygplanen då de, på bara några minuter flög över sjukhuset. KarantänLivet är allt annat än spännande, men nu skulle det hända ngt enormt kul i Förorten.

Sonen körde och det tog en stund innan de hittade en parkeringsplats. För precis varenda parkering runt sjukhuset var tagen då det kom fram. Själv tyckte jag att all sjukvårdspersonal borde ha kunnat visa sina IDn och på så sätt få förtur till detta evenemang, men tyvärr inte.

Jag kunde höra flygplanen från verandan här hemma där jag satt, men såg dem inte. Jag hade hoppas att de skulle ha flugit närmare vårt hem, men det gjorde tyvärr inte.

Maken berättade senare då pojkarna kom hem att det var två olika grupper som kom, men den första gruppen verkade ha tagit fel på byggnaden för de tre planen flög mycket längre bort och inte ovanför sjukhuset! Jag skojade med honom och undrade om piloterna kanske blev klara från utbildningen igår…?!

Den andra gruppen som kom hittade tydligen rätt byggnad och flög över sjukhuset och både Maken och Sonen tyckte det var kul att se planen.

Foton fick de också….

Maken tog bilden ovanför och en av hans kolleger som råkade ha lyckats hitta en parkeringsplats närmare, fick den fina ovan bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.