En klart bättre dag…

Publicerad av

… trots mulet väder och hällregn, åska och blixtrar på seneftermiddagen då jag stod i köket och förberedde kvällsmaten.

Maken har fått vara hemma precis hela dagen och det har varit honom och hela familjen så välunnat. Vi har inte sett mycket av honom den senaste veckan pga alla de arbetstimmar han lagt in och alla möten som han haft. Har lördagen varit helt arbetsfri för honom? Nej, verkligen inte, tre telefonmöten har han nog suttit i, men hemma har han fått vara.

För min del började min dag med ett trevligt och långt meddelande av en viss kusin i norra Sverige. Tack för det! Som alltid kul att läsa och hålla reda på er vardag därborta.

Efter att jag svarade på det, blev det karantänzumba för hela slanten och igen var det hur kul som helst. Idag var vi 25 till antalet som loggade in för att följa vår instruktör från gymet dit vi alla vanligen går, men nu pga detta dumma virus, är gymmet stängt.

Skönt för både kropp och knopp att röra på sig, svettas och riktigt ta ut sig.

Eftersom det började hällregna på eftermiddagen bestämde Dottern och jag oss för att se på film. Det blev en härligt, glad sådan, nämligen Mamma Mia 2!

Har ni sett den? Om inte, och du tycker om Abba musik, rekommenderas båda filmerna varmt!

Dottern och hunden Fiona njuter av filmen

Det har varit så skönt med en bättre dag. Jag har försökt hålla alla tankarna på Covid åt sidan, fast visst är det svårt när Maken ideligen måste vara beredd att planera och fundera på vilka nästa steg blir, Men är man överläkare är man och är det kris så är det…

Nu har vi ätit en god middag, druckit ett glas rött och så märkte jag att de kakor som jag bakade för endast två dagar sedan redan är slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.