Vårbilder

Publicerad av
Med den nya filten i famnen i solskenet

Måndagseftermiddagen igår bjöd på mycket vackert väder och höll man sig borta från den kyliga vårvinden, upptäckte man att solen var mycket varm och skön.

För en gångs skull var det inte bara jag som var ute på eftermiddagen. Flera grannar ( eftersom alla är hemma just nu!) gick ute på promenad med sina hundar och småbarn i vagnar och på cyklar. Andra grannar var ute på motionslänk, medan viss av oss vilade efter förmiddaggszumban och satt ute och stickade istället.

Vearandabordet dukat för andra gången denna vår.

Det blev så varmt ute på verandan att vi kunde äta måndagstacos ute på verandan på måndagskvällen. Detta var riktigt mysigt. Hunden Lilly syns till höger i bild.

Kycklingbröst på grillen

Ikväll grillade jag kycklingbröst, men de blev tyvärr inte alls så goda som de ser ut att vara på bilden. Eftersom det var mycket kyligare ute denna tisdagskväll än vad det hade varit igår, kallande kolen på grillen och det tog längre än vanligt för kycklingen att blir färdig, med den påföljden att den blev väldigt torr.

Nåja, maten kan ju inte alltid lyckas… Åtminstone tog jag del i ett till zumbapass via nätet ikväll också och det var riktigt roligt igen. Nu har det blivit tre pass sedan i lördags och flera lär det bli eftersom min instruktör tycker att vi skall försöka hålla de normala tiderna för lektionerna som hon undervisar vid gymet när det är öppet och inte alls mig emot!

Zumban var extra bra ikväll att skingra tankarna. Det är nämligen så att Maken nu har tre kolleger som insjuknat i Covid och numera är det nog inte längre frågan om OM, utan NÄR vi drabbas här hemma hos oss….

2 kommentarer

    1. Liknande väder här, vårsol och tio grader. Härligt! Det var nog helt vanliga tacos, inget märkvärdigt alls, men det kan ju vara gott det också. Glasbordet köptes förra våren och jag tycker verkligen om det. Det är inte så vanligt med glasbord här, så Maken var lite skeptiskt först. Nu gillar han det. 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.