Up, up and away!

Publicerad av

Att få en kikare till farsdagen är visserligen trevligt, men att få flyga tillsammans med sin son som pilot, smäller nog bra mycket högre!

Egentligen skulle flygturen ha gått stapeln i måndags, men Sonen/piloten måste annullera den till följd av de hårda vindarna.

Nytt försök denna onsdag.

Jag då? Detta var en sådan där Far-Son grej ni vet, så jag stannade snällt hemma och befann mig på första parkett när Piloten med far skulle flyga över vårt hem igen. ( och om sanningen skall fram vet jag inte riktigt om jag vågar mig upp i ett propellerplan… Oberoende vem som styr planet…)

Åter får ni ursäkta bilden. Måste säga att det är svårt att få en bra bild när planet smyger sig ovanför och man knappt hör ljudet, som kommer ngn tiondels sekund efteråt. Bildbevis finns dock. Om än suddigt….

Sådana här ggr skulle det vara bra med en riktig kamera!

Flygturen gick bra. Maken var smått imponerad över pilotens färdigheter och tyckte det var häftigt att han satt bredvid Sonen och fick njuta av utsikten medan denna son-pilot satt vid spakarna.

Efter dryga timmen landande Sonen planet vid flygfältet igen och efter parkering och kontroll att allt var i sin ordning var det bara att sätta sig i bilen och köra norrut och hemåt igen.

En mycket lyckad och annorlunda farsdagspresent tyckte Maken så här efteråt.

Just innan Piloten och hans far gav sig iväg

6 kommentarer

 1. Det var en nice present, . Hos oss får far en kopp kaffe på säng , kanske när vi har farsdag i november , vanligtvis…
  Så lika de är till utseendet far och son😀

  Gillad av 1 person

  1. Ja ingen tvekan vem hans pappa är eller hur? 😉
   Kaffe på säng är inte riktigt ngn grej här hos oss. Kaffe med present efter middagen på kvällen är mera det som är vanligt här.

   Gilla

 2. Hahaa! Toppen med den gula ringen 🙂 Hade nog annars inte fått syn på planet på bilden, kanske trott att du hade haft smuts på linsen eller jag på datorskärmen 😀
  Men en sådan prestation! Förstår att ni alla är stolta över sonen-piloten!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.