Penkkis ( bänkskuddardagen), American Style

Publicerad av

Det blev parad på kvällen. Ett av gymnasierna i Förorten bjöd alla de som ville titta på bilparad runtom skolan och på parkeringen. Det var årets studenter, om man så säger, som visade upp sig i egna bilar och fordon och vinkade glatt åt publiken. Detta åkande är inte ngg allmän amerikansk tradition, utan igen ett resultat av pandemin.

Förra året kläckte ngn idén att låta de utgående eleverna, som alla sett hemma i skolan via sina skärmar, åtminstone visa upp sig i en bilparad. Lyckat försök blev det och gjordes återigen detta år. Det verkar bli en ny tradition. Ingen dum sådan!

Bilar var utsmyckade med ballonger och annat kul och naturligtvis glada studenter!
En del båtar sågs också!
Detta glada gäng pojkar hade skippat kåpor och mössorna helt och körde med Hawaii tema istället!

Kvällen var oerhört varm och det kan nog hända att det var därför som inte flera slöt upp. Runt 30 grader ännu kl.19 på kvällen och solen var fortfarande obarmhärtigt stark. Ändå var det kul att titta på, heja och vinka åt de duktiga eleverna som avslutat ett inte alltför enkelt skolår!

8 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.