FullFräs Måndag

Publicerad av

Om jag var lata mamman igår medan det var Morsdag tog jag igen skadan denna måndag.

Ally från New York City gör sig beredd att leda morgonens 30 minuters pass på Peloton träningscykeln

Jodå. Både Maken och jag och nu också Dottern hemma denna vecka cyklar regelbundet. Jag, mer eller mindre dagligen, Maken när arbetsschemat tillåter. Som alltid var det ett mycket bra träningspass och efter lite vila drog jag på mig en tunn jacka för att skyla mig från de riktigt kalla vindarna och tog tag i gräsklippningen. Det gick mycket bra faktiskt. Trots trötta ben efter cykelpasset. När jag var nästan klar med gräsmattan på baksidan av vårt hem, orkade benen nästan inte igenom. Med lite extra vilja och Sisu gick det och gräsmattan blev klippt!

De lite lustiga tulpanerna blommar på framsidan, trots de kyliga temperaturerna

Före jag tog tag i mitt cykelpass lade jag igång tvätten. Dottern, som bor i studentbostad måste betala att tvätta och hade frågat om det var ok att hon tog hem smutstvätten när hon kom igår. Ja, men naturligtvis tyckte mamman i huset! Det var inga små mängder, men vi har ju både tvättmaskin och torktumlare och det värsta med tvätten är ju att vika allt igen. Det blev tre stora lass med tvätt och nu på kvällen är allt rent, torrt, vikt och bortsatt.

Medan jag sprang mellan tvättstuga och kök fick jag också bananbröd bakat. Lite som banankaka hemma. Äts vanligen till frukost här, men är naturligtvis gott till eftermiddagskaffet också. Sonen ÄLSKAR bananbröd och blev mycket glad över att denna läckerhet nu finns tillhanda i kylen!

Nu är det kväller och hela familjen är samlad hemma och det är minsann en skön känsla kan jag meddela. Dottern sitter och spelar piano, Maken bredvid mig på sin dator, Sonen i sitt rum framför fysikläxan och Lillasyster i köket. Dags för henne att göra sin lunch att ta med till skolan imorgon. För imorgon, tisdag blir det skola. Efter tre missade skoldagar får hon äntligen fara tillbaka. Hon ser så fram emot att få vara i skolan igen.

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.