Lagligt!

Publicerad av

Hipp, hipp hurra för vår fantastiska äldsta Dotter idag! Hon föddes den 29.4 för 21 år sedan! Hur i all världens tider kan jag och Maken ha en 21 åring??

En vecka över tiden kom hon äntligen efter igångsatt förlossning. En jättebebis på över 4 kg och min kära SysterYster föreslog senare att Maken , som är så mycket längre än jag är borde föda våra barn om de skall växa sig så stora! ( De två syskonen som kom 4 respektive nästan 8 år senare var båda runt 3,5 kg vid födseln)

Vi har redan firat denna fantastiska 21 åring. På påsken då hon var hemma kanske ni kommer ihåg att vi firade både påsken och henne.

Läste kort först innan hon öppnade presenter

Som sig brukligt är under slutet på det akademiska året befinner sig detta födelsedagsbarn vid universitetet i grannstaten Wisconsin och har firats av och med sina rumskompisar, både igår och idag.

Eftersom hon fyller 21 blir det nu lagligt i både Wisconsin och Minnesota (och de flesta andra delstater) för henne att köpa alkohol. Rumskompisarna har försett henne med ett helt lager till att börja med…!

Vår nybakade 21 åring med sina presenter…..

Hon lär klara sig ett tag framöver, tycker ni inte?

Varma grattiskramar på din dag kära 21 åring! Du är älskad! – Mamma och pappa. ♥️

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.