… och så äntligen var det dags!

Publicerad av

… för skolan! Jo visserligen hade hon skola igår också och hela förra året, men att ha skola via nätet är inte alls likadant som att faktiskt få åka till skolan och vara där hela dagen. Ha lektioner och träffa kompisar och nya lärare. Årskurs 7 är nu officiellt påbörjad och även med restriktioner var det en mycket glad Lillasyster som steg upp i arla morgonstund fast bussen inte kom förrän vid halv nio tiden.

Det var nästan lite märkligt att se de stora, gula skolbussarna åka runt i kvarteren igen efter ett halvt års uppehåll. Då pandemin började i mars, fortsatte skolåret via nätet och efter att skolåret tog slut i början på juni tog förstås sommarlovet vid.

Ett sommarlov som vi inte riktigt visste hur det skulle se ut, men som nog blev rätt bra ändå, måste jag säga.

Vid 16.30 tiden staplade en mycket trött ung dam in genom dörren igen. Så fort hon kom av bussen åkte munskyddet av! Det är många timmar att ha munskydd konstant och Lillasyster sade att hon led av en dundrade huvudvärk och gick genast upp till sitt rum för att vila.

Efter lite middag i magen och intagen värkmedicin för huvudet, kom hon igen och fick både läxan i matematik färdig och harpan övad innan hon för en liten stund sedan kröp i säng.

Imorgon är det nätstudier igen som gäller, medan den andra halvan, Grupp A, åker till skolan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.