KarantänSlut!!

Publicerad av

Idag, denna onsdag togs beslutet att Minnesotas karantän kommer att avslutas, som tidigare planerat, inkommande söndag den 17.5. Långsamt och försiktigt kommer staten att börja öppnas igen. Inga friseringssalonger ännu. Inga restauranger eller barer eller biografer öppnar ännu. KANSKE runt den 1.6, men inga löfte har avgetts ännu. Det hela beror ju naturligtvis på hur denna smitta nu kommer att spridas med mera folk i farten.

Helst skall man ju nog ännu stanna hemma och guvernören menade idag i sitt tal att om man jobbar hemifrån, skall man helst fortsätta med det.

Vi får träffas utomhus i grupper med max tio personer i gången….

Jag bara hoppas at folk förstår att viruset ännu härjar och smittar precis lika mycket som det gjorde medan vi satt hemma hela tiden…..

4 kommentarer

    1. Äsch vad synd! Hur ser det ut med fallen i Spanien? Vi får se hur det går nu när Minnesota börjar öppna upp…. Många verkar tro att viruset nu är övervunnet och verkar inte förstå varför vi befann oss i karantän i över två månader…. Bara att se vad som händer….

      Gilla

    1. Precis…. Faran är ju att folk inte följer restriktionerna som fortfarande råder och antal smittade ökar alldeles för snabbt…. Just nu räknas Minnesotas fall med Covid nå kulmen i slutet på juni….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.