KarantänKänsla: Generad till max

Publicerad av

( Varning till er som inte vill läsa politiska inlägg. Detta blir ett sådant.)

Supposing we hit the body with a tremendous, whether it’s ultraviolet or just very powerful light — and I think [Dr. Deborah Birx] said that hasn’t been checked but you’re going to test it.
And then I said supposing you brought the light inside the body, which you can do either through the skin or in some other way. And I think you said you’re going to test that, too. Sounds interesting.
I see disinfectant, where it knocks it out in a minute, one minute, and is there a way we can do something like that by injection inside, or almost a cleaning. Because you see it gets in the lungs and it does a tremendous number on the lungs, so it’d be interesting to check that. So you’re going to have to use medical doctors, but it sounds interesting to me. So, we’ll see. But the whole concept of the light, the way it kills it in one minute, that’s pretty powerful.”

Jaaa, hörni…. Dessa yttranden ovanför sades av ‘The One and Only Trump! Han tycker att vi skall pröva desinficeringsmedel och ljus, ngn from av lampor kanske för att döda detta nya Coronavirus som orsakar Covid- 19? Jaaa…. generad över landets s.k president kan man ju bli för mindre alltså. och så basuneras hans grodor ut över hela världen, vilket han tänker föga på och så anser hela världsbefolkningen att amerikanerna är faktiskt så dumma som alla stereotyper beskriver.

Så här skrev min Svägerska, som till yrket är professor i mikrobiologi och arbetar vid ett stort universitet på södra östkusten:

Your corpse would be clean as a whistle and have a nice, fresh smell! Dr. Fauci should just keep his hand in front of his face. That way, he can hide the tears and grimaces.

För den som kanske inte vet, Dr. Fauci är den läkare som ofta figurere runtomkring Trumpen just nu när han håller sina presskonferenser angående pandemin. Dr. Fauci vet däremot vad han pratar om och är inte alls lika korkad som Dumbommen på Den Höga Posten.

Jodå, även om det inte verkar på det viset, så HAR Trumpen rådgivare runtomkring sig som vet bättre. Dock hinner de ju inte säga ett pip innan han kläcker ngt idiotiskt ur sig igen. Istället får dessa stackars rådgivare försöka komma på ursäkter och sopa upp efter gubben som tror han kan och vet allt och ids inte låta ngn annan komma till tals, som faktiskt vet bättre och är expert inom sitt område.

Jaja, ni som läser detta och följer mina skriverier. Jag får bara hoppas att ni har förstått att inte varje människa i detta jättelandet är lika korkad! Det finns mycket trevliga och välutbildade amerikaner inom alla områden. Ja, de finns säkert stereotypiska, högljudda, bullriga sådana också, men på detta sätter skapas ju stereotyperna, inte sant?

Som jag skrivit förut har vi en mycket saklig, guvernör ( liten president) som styr och ställer här i Minnesota. Han är f.d lärare och rektor och det märks. Sakligt och kunnigt lyssnar han till läkarna och experterna och de som vet mera inom sina områden än han vet. Sedan rådgör han med sina rådgivare och Minnesotas regering och bestämmer därefter. Han är demokrat, men han försöker verkligen inte att styra i ngn särskild politisk riktning, utan håller sig som sagt till vetskapen och styr därefter. Visst, visst finns det de som inte håller med, konstigt skulle det ju vara annars, men i överlag har han fått mycket beröm och höga vitsord hittills.

Så kära ni, strunta blankt i Trumpen och kom ihåg att det finns så mycket annat i detta land som är så mycket bättre än den idiotien.

Tack för ordet!

Sol och +20 fick vi njuta av en kort stund under eftermiddagen idag. Sedan kom hällregnet…

4 kommentarer

 1. Vi får ju tyvärr också ta del av många av Trumps uttalanden via tv och radio här…
  Det där med att låta sig besprutas med desinficeringsmedel var nog nåt av det värsta han sagt, men han förvånar ju ingen längre…

  Gillad av 1 person

  1. Det är det som jag oroar mig över. Att medierna sprider alla hans grodor och att detta sedan ger bilden av USA. Overkligare kan den bilden inte bli! Dock finns det ju nog de som tror honom…. annars hade han ju inte blivit vald…. men galet är det! 😕

   Gilla

 2. Han är galen och bevisar det om och om igen. Hoppas verkligen att han inte blir omvald. Tycker det pratas mest om honom som person men inte att han representerar alla i landet. Vi har tyvärr en del idioter i politiken här också …

  Gillad av 1 person

  1. Det var det Dottern sade åt mig innan jag skrev inlägget: åtminstone är du medborgare nu och kan rösta- vilket är förstås sant. Min röst är väldigt liten, men om vi alla drar våra strån till stacken så… hoppas… hoppas…. 🤞🏻
   jodå, politiska idiotier finns nog lite varstans- dock hörs det mycket om de som finns här i USA….. 🤔

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.