Bright and whimsical -all done!

Publicerad av
Den blev rätt stor ändå….

Igår kväll blev jag klar med denna filt. Måste säga att jag inte är så förtjust i färgerna och färgkombinationerna, men varm är den verkligen med 20% ylle i garnet.

När jag hade maskat av igår kväll och satt tidigare idag och fästade alla garnändar, kom både Dottern och Lillasyster för att se på vad jag höll på med. Jag utropade glatt att jag är sgs klar med denna fula filt och svaret blev från båda flickorna ngt i stil med:

Mamma, den är inte alls ful! Den har härliga färger!

Det var bara att tacka och ta emot och fästa färdigt de hängande garnändarna.

Nu får jag istället sitta under den och värma mig då jag börjar på nästa Strack projekt. För tid till att sticka finns det ju verkligen just nu.

Jag blir bättre på att ta selfie foton, men lite gangsterlik blev nog den här bilden också.

Idag på eftermiddagen tog jag och Dottern hundarna ut på promenad. Trots solen och ngn plusgrad var det riktigt, riktigt kyligt till följd av en isande prärievind som envist såg till att vantarna och mössan satt väl på plats. Brrrr!

Ända var det försåts skönt att komma ut utanför hemmets fyra väggar.

Nu har vi klarat av den första arbetsveckan i karantän. COVID fallen går stadigt uppåt i Minnesota. I hela landet finns nu kring 10 000 fall och runt 216 som gått bort i sjukdomen. I min stat har vi kring 100 fall nu, men ingen har hittills gått bort. Fallen som upptäckts har också till just över 80% varit av det mildare slaget, vilket naturligtvis är mycket uppmuntrande.

Hur går det hemma i Norden eller var ni nu befinner er när ni läser dessa skriverier? Och om ni befinner er i karantän så gott som, vad gör ni för att håller er sysselsatta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.