En blomsterkvast…

Publicerad av
Uppiggande blomster

…kan göra underverk efter en extremt jobbig dag på arbetet. När hela arbetsdagen liksom bara föll i spillror efter att en av våra treåriga pojkar i misstag fick i sig mjölk, var allergisk, fick an allergisk attack och behövde få en Epispruta. Ambulanspersonal tillkallades, mamman ringdes och skärrad var hela personalen medan vi samtidigt försökte sköta om alla de resterande barnen i vår vård.

Hela incidenten från det av vi upptäckte situationen till det att det hela var över var inte ens 45 min, men naturligtvis påverkade det hela vår dag.

Pojken klarade sig, mamman var upprörd, men skyllde egentligen inte på oss, utan på sig själv att hon inte hade informerat oss bättre och slutet gott, allting gott. Nåja, kanske inte riktigt ändå. Myndigheterna, The Department of Human Health and Services, kommer att komma på besök och ta sig en titt på vårt lilla dagis och så blir det intervju med samtliga inblandande osv. Galet värre.

Tack och lov har detta inte hänt ofta. Senaste gång var för tio år sedan, då jag inte ens jobbade där ännu.

Slarv? Ja absolut! Borde detta ha hänt? Absolut inte! Dock är vi bara människor vi med och nu går vi vidare efter denna händelse.

God natt till er på den östra sidan av Potten! Ni stiger just upp, så egentligen god morgon till er! Hoppas er onsdag har förlöpt på ett litet lugnare, trevligare och bättre sätt….

2 kommentarer

  1. Vilken dag ni haft.
    Olyckor/misstag sker och alla är vi bara människor. Men jag kan bara tänka mig hur orolig man blir då något sådant händer och man har ansvaret. Tur i oturen att allt slutade väl. Att processen blir längre är ju inte så rolig. Önskar dig/er en bra fortsättning på arbetsveckan! 🌷

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.