Fredagen som aldrig fick lov ta slut….

Publicerad av
Bänkade för konferens

Hela ( arbets)fredagen tillbringades på konferens för jobbet. Det kändes väldigt trögt att stiga ur sängen i ottan då hela dagen skulle tillbringas sittandes på skolbänken.

Dock visade det sig att konferensen, var ( som alltid) mycket bra och informativ och när klockan kröp närmare 16 och den sista lektionen avrundades, kändes dagen väl använd och produktiv.

Sedan tog jag ett snabbt farväl av kollegerna och skyndade hem. En och en halv timme senare skulle vi nämligen hämta farmor och farfar. Fredagskvällen skulle nämligen tillbringas på konsert!

Flygeln och harpan står klara

Lillasyster hade nämligen kommit in till en s.k Junior Honor’s recital då hon spelade för domare för ett par veckor sedan.

Fyrtio musikstuderande elever spelade för domare och Lillasyster och 23 andra valdes att deltaga i två konserter på fredagskvällen. Det var roligt att hon kom in!

Hon bänkar sig återigen med fjärilar i magen…

Lillasyster spelade riktigt duktigt, trots relativt sen fredagskväll. De äldre släktingarna njöt och alla eleverna som deltog var mycket duktiga!

Efter avslutad konsert åkte vi hem igen. Skjutsade hem Svärföräldrarna och åkte hem för att packa!

Vi satte oss i bilen efter avslutad packning och anlände vid sommarstugan kl.00.30 på natten! Jag var otroligt glad över att Maken körde eftersom jag nog var alldeles för trött.

Solen står redan högt på himlen strax efter sju på morgonen.

Nu är det morgon och vi är redan uppe. Jag tyckte Maken hade en lite väl galen idé då han föreslog att vi skulle köra 250 km på fredagskvällen, men nu ser jag ju att han nog hade rätt. Det är en kall (-18!) men vacker lördagsmorgon vi bjuds på här i norra Wisconsin.

Trevlig helg till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.