Så snygg så!

Publicerad av
Lilly sitter fint i lånebilen trots att hon inte var så säker på den nya doften först….

Jo, men så här fin blev hon efter gårdagens besök till frissan! Runt 10 cm hade klippts av plus att hon hade fått klorna klippta och så var hon badad. Hon avskyr hårtorken och är lite rädd för den, men kvinnan som hade skött om henne, hade nog lyckats få henne torr i alla fall.

Jag hämtade henne med lånebilen, vrålåket som jag berättade om igår, så hon var nog lite osäker till en början. Men eftersom matte klev in, så var det väl ok att åka i denna främmande bil och så åkte vi hem då.

Om ngn undrar om hon har munkorg, så kan jag lugnt berätta att det har hon inte, utan det är mera som en grimma som används på hästar, fast denna är då ämnad för hundar. Kopplet fästs till grimman och Lilly drar inte då hon går. Ett mycket behändigt sätt att få en stor hund att gå lugnt och snyggt bredvid dig då du är ute och går.

Detta är samma foto som jag laddade upp igår. En aning skäggigare och hårigare var hon nog före sin klippning, eller hur…?!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.