Projekt: byta kylskåp

Publicerad av

Idag måndag skulle det nya kylskåpet som vi köpte för tre veckor sedan levereras. Det tog så länge pga att det som vi sist och slutligen hade valt, var slutsålt och det fanns inga flera på lager.

Skall det komma ett nytt kylskåp med stor leveransbil, då måste också det kylskåp som används tömmas och som ni ser på bilden ovan, var det en hel del som skulle ut igår kväll.

Nyduschad och med turban på huvudet hjälpte Lillasyster till med dammsugaren.

Efter att vi hade tömt både kyl och frys behövdes det dammsugas och städas under och runtom kylen. Som synes på bilden var Lillasyster till stor hjälp.

Kylskåp i hallen?

Efter städning flyttade Maken varsamt det gamla kylskåpet ut till hallen. Det såg ju nog en aning galet ut och visst var det lite tokigt imorse då vi gick ut i hallen för att ta det vi behövde till morgonmålet!

Den nya kyl-och frysenheten på plats.

Medan jag satt i personalmöte idag på eftermiddagen fick Maken äran att byta kylskåp. All mat skulle igen tas ur det gamla kylskåpet som nu stod i hallen och in i det nya. Eftersom ingen annan var hemma, blev det nog ett ganska stort jobb för Maken ändå…. Nu är det dock gjort och vårt hem är återställt till det normala. Och jag behöver väl knappast säga att det nya kylskåpet är riktigt, fantastiskt bra…?! 🤔😀

6 kommentarer

 1. Wow vilket kylskåp! Sånt skulle jag också kunna ha.
  Visst finns det i delen till vänster en ismaskin? Är delen till höger menat som svalskåp och passar även som vinkyl? Delen längst ner är det En frys eller?
  Ni får vara nöjda! 👍🏻😊

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Väldigt nöjda hittills! Vatten och is i vänstra dörren. Båda övre dörrarna är kylskåp och den nedre lådan är frysen. Gissar att samma stil finns hemma- bara i mindre format. Som bekant tycker vi om allt stort här i Amerikat! 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.