Måndagens vrålåk….

Publicerad av

Jodå. Visst hade bilverkstaden en lånebil så att jag kunde ta mig till personalmötet vid lunchdags. Eller vad säger ni om denna skönhet? Toyota Camry årgång 2003 med över 250 000 engelska mil på mätaren. Detta i sin tur översätts då till 400 000 kilometrar! Det ni!

Fast visst gick den att köra. Inget märkvärdigt, verkligen inte, men bilen lånades till oss utan avgifter medan min Honda, familjebilen var inne på välbehövd service. Den börjar också ha en helt del år och mil på nacken och i torsdags sade den till och tände lampan: Check engine.

Tid för den vid mekanikern fick vi idag och glädjen var stor när det visade sig att den endast behövde s.k routine maintenance  och nya tändstift.

Nu är det kväller och min kära, lilla ( rätt så stora faktiskt!) Honda står återigen parkerad hemma i garaget med nya tändstift och genomgången för att orka ett bra tag till. Hittills har den runt 163 000 km på mätaren, men ännu är den alltså inte klar att kasta in handduken, vilket jag är glad över!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.