Bra början

Publicerad av

Skäggig hund behöver klippas

Det är ledig måndag förmiddag och den har börjat på allra bästa sätt. Jag har just tagit vår äldre och större hund Lilly till frissan! Hon behöver verkligen klippas och då jag ringde för en vecka sedan fick vi tid denna förmiddag. Hon ser knappt ngt heller för pälsen har vuxit framför ögonen hennes.

Om tre timmar, medan jag sitter på personalmöte på jobbet, får Maken hämta en mycket snyggare hundflicka!

Det varma vädret fortsätter och solen nästan gassar för att få upp dagstemperaturen till hela 6 grader på värmen senare på eftermiddagen! Snön smälter i rasandet takt förstås, men detta betyder absolut inte att vintern är över. Ånej, mars är traditionellt den snöigaste månaden här i Mellanvästern, så nog kan vi få en hel del snö ännu minsann. Fast visst är det skönt med lite vårkänslor så här i slutet på februari ändå….

Vad annat pågår denna måndag… Hör och häpna, men min axel har långsamt, långsamt börjat bli bättre och repar sig. Utan värkmedicin nu i fem, dagar och jag kan faktiskt använda axeln för de flesta rörelser som en axel skall klara av. Ännu är det svårt att lägga armen bakom ryggen, sträcka den över huvudet och lägga upp min stora man i hästsvans, men det går… Sakta men säkert alltså….

Men nu iväg till det där personalmötet då…..

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.