Recap

Publicerad av

Förra veckan rusade på och ni som följer dessa skriverier vet att bloggen blev lidande. Kvällarna kom och gick och var korta och det var bara att krypa i säng i tid för att orka med följande dag.

Life happens, så att säga….

Först måste jag orda litet om detta väder alltså. Det var svinkallt i förra veckan och som kallast blev det -23 grader C på torsdagen. Två dagar senare njöt vi av fem grader på värmen och snön smälter nu i rasande takt. Värmen håller i sig och jag tro ännu att måndagen kommer att bjuda på skönt väder.

CF3013D7-48F0-462E-81F3-0808F0EE20FC

Nu till veckan som gick…. Denna fantastiska lilla dammsugare gav jag namnet FlitigaLisa och den blev min förra helgen. Rekommenderas varmt för skrymslen och vrår och jag vet inte hur många ggr jag redan använt den! Enkel att ladda och ingen sladd som hänger i vägen medan du dammsuger. Rekommenderas varmt!

589E0D47-51E0-474A-B206-549AE6862E5F

I fredags på kvällen hade vi tjetjträff och vilken tjejträff det blev sedan! Då våra barn var små tillhörde jag tillsammans med alla dessa damer och en hel del flera därtill, en förening som hette MOPS. Detta namn står för Mothers Of preschoolers  och vänder sig alltså till mammor  som har barn i 0-5 år. Vi var alla verksamma i denna förening då vi alla hade småbarn och nu är alla dessa småbarn uppvuxna och stora. Vi har inte träffats på år och dag och i fredags hade vi återförening/fest. Vilken trevlig kväll det blev! Så trevlig att vi beslöt oss för att ha fest igen… snart!

197FF2EE-0D43-4119-B79A-5C76ED1E8C13

Filten, den som jag stickar blir större och större och nu har jag börjat på det nästsista garnnystanet. . Jag måste säga att jag har börjat tycka mycket bättre om färgerna och har bestämt mig för att ta denna varma filt (20% ylle) till stugan när den är klar….

På lördagskvällen gick vi på teater igen. Sonen har byggt och målat kulisser, och hängt strålkastare och andra lampor de senaste sex veckorna och denna helg var det premiär på musikalen Gypsy. Fantastiskt proffsigt gjort av ungdomarna, både på och bakom scenen, även om jag inte var så väldigt förtjust i själva handlingen.

En koncentrerad Lillasyster vid harpan….

Denna söndagseftermiddagen åkte vi till musikinstitutet för vinterns harpkonsert. De 12 eleverna spelade mycket duktigt och det märktes att eleverna hade övat duktigt. Lillasyster spelade mycket bra och vi var, förstås, mycket stolta föräldrar!

Grillen är tänd!

Eftersom det var så varmt denna söndagseftermiddag, beslöt jag mig för att grilla! Sagt och gjort! Grillen tändes och bara ngn timme senare åt vi utsökt kyckling….

Årets första grillade kyckling

Nu är det söndag kväll och vi är redo att påbörjar en ny vecka…. Trevlig arbetsvecka och/eller sportlovsvecka får jag önska er kära läsare och medbloggare!

6 kommentarer

 1. Vilken vecka du haft. 😊
  I helgen var vi till vår andra grannstad (den större), de hade bra med rea i en av sportbutikerna. Där fyndade jag spinningskor som jag får användning av inkommande vecka då jag har semester.
  Vi har haft en ljummen vinter och minimalt med snö. Synd för de som har småbarn då det inte finns nån snö nu då sportlovet nalkar….
  Din filt ser ju härlig ut och färgerna piggar verkligen upp. Jag kan tänka att det känns som om att det går snabbare att sticka då de ränderna byter färg med jämna mellanrum.
  Å på tal om dammsugaren så har jg faktiskt funderat på att man borde skaffa en liten en som man kunde dammsuga golvlister och hörn med, så få se..
  Ha en bra början på veckan!

  Gillad av 1 person

  1. Jo golvlister och hörn är FlitigaLisa en hejare på! 😃
   Kul med nya skor! Kanske de är xtra snabba? 🤔😉
   Njut av sportlovet trots bristen på snö! Inget sportlov för oss, men vårlov om 1 mån. 😃

   Gilla

 2. Vackert med den vita snön och den blå himlen!
  Tycker det ser kallt ut på bilden, men sånt är ju svårt att avgöra, men så läser jag – minus 23! Hujeda!
  Så kallt har vi inte alls haft denna vinter och det är jag SÅ glad för.

  Gillad av 1 person

  1. I överlag har vi haft en mildare vinter också- men inte så milt som ni haft det i Norden.
   Bilden tog jag i helgen då det var varmare. Dock är det svårt att se skillnad på sådant på bild…..🤔

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.