Terapeutens åsikt

Publicerad av

Jag går fortsättningsvis till fysioterapeuten för inflammationen i min vänstra axel. En gång i veckan masserar hon och knådar och ger mig nya övningar att göra hemma. Axeln har blivit en aningen bättre men idag var det första gången som hon nämnde möjligheten om en injektionsspruta i armen för att lindra värken och få inflammationen att lugna ner sig. Vi får ju se….

Terapeuten är inte fyllda 30 än är jag i alla fall nästan helt säker på. Hon är trevlig och kunnig, ogift och barnlös hittills i livet. Dock har hon en pilot till pojkvän och medan hon masserade min onda axel frågade hon om jag och Maken hade planer för kvällen eftersom det ju är Alla ❤️s dag.

Jag svarade att vi nog inte hade några planer. Och för att fortsätta det trevliga småpratet frågade jag om hon och pojkvännen hade planerat ngt trevligt till kvällen. Svaret kom då, lite överraskande för hennes unga år tyckte jag:

– No. We have made no plans to go out. Valentine’s Day is just a hyped, made up holiday. We will stay home and have fondue instead of going out to eat!

Likadant gjorde vi. Vi åt middag hemma. Restaurangerna här runtom Tvillingstäderna tar inga reservationer, utan systemet går till så att man åker till önskad restaurang och köar tillsammans med en drös andra matgäster innan ett bord blir ledigt.

Under en kväll som denna, då man skall gå ut och äta, gissar jag nog att det tar en bra stund innan ngt bord blir ledigt!

Alltså tyckte vi det lät mycket trevligare att äta middag hemma med familjen och inte bry sig så mycket i den kommersiella dagen.

Dock kom nog Maken hem med en vacker bukett till mig….

2 kommentarer

  1. Din axel kunde gott och väl börja ge med sig. Vändagen har blivit större men inget som vi dock firar desto mer. Igår blev det ett restaurang besök för oss men det berodde på att vi var över till vår grannstad och shoppade och åt där på samma gång.

    Gillad av 1 person

    1. Tack jag tycker likadant, men ännu ger den sig inte och jag börjar tro att ngt lite mera än fysioterapi kommer att krävas. Vi får se… Försöker att inte gnälla om saken. Enerverande är det verkligen, men det finns ju nog de som har det tusen ggr värre ändå. Perspektiv är viktigt. Vändagen är ett bra namn på den 14.2, då blir det naturligt mera fokuserat på vänner och en sådan vänskap istället för par och kärlek. Dock styr ju det kommersiella allt här hos oss, så det är ju inte så konstigt att den dagen blivit så stor i vissa kretsar. ha en trevligt fortsatt helg och hoppas du hittade några fynd i grannstaden! Länge sedan jag varit dit!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.