Uppsökte läkare…

Publicerad av

… för min stackars, onda vänstra axel. Efter allt snöskottande i december har jag haft ont i min vänstra axel. För ca 2 veckor sedan blev det så besvärligt att jag hade svårt att sätta upp mitt långa hår i hästsvans. Jag hade svårt att använda min vänstra arm överhuvudtaget och jag började ( enligt Makens rekommendation) ta Burana. Det hjälpte föga, så Maken bad mig testa en annan medicin istället.

Aleve ( sodium naproxen på engelska) fungerade mycket bättre, men axeln blev ändå inte bra. Så fort jag inte tog värkmedicin, gjorde det ordentligt ont.

Igår, onsdag, ringde jag läkare. Idag, torsdag efter jobbet fick jag tid.

Efter undersökning och röntgen stod det klart att jag har en inflammation inne i axeln. Mera Aleve ordinerades i 10 dagar och imorgon, innan den utlovade snöstormen skall jag tillbaka till kliniken på fysisk terapi. Förhoppningsvis blir denna axel frisk så småningom. Sådant här brukar ju ta sin tid….

Dock är jag nog helt säker på att det inte blir mycket snöskottning för min del imorgon medan snön vräker ner…. 🤔

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.