Inne i värmen

Publicerad av

Inte undra på att den utestående bilen inte ville starta då jag tog Sonen till skolan imorse! Jovisst, det är lördag, men om ngn vecka är det dags för nästa premiär inom dramaklubben, så det är bråda dagar för kulissbyggarna och eleverna som sköter om det tekniska. Idag är det en ‘full arbetsdag’ från kl.09-15 för dem.

Tillbaka till den där bilen då. Då jag kom hem igen kollade jag utetemperaturen på ngt annat än det amerikanska Fahrenheit. Visserligen visste jag ju att några minusgrader Fahrenheit var riktigt kallt på ‘Celsiuska’, men att dra till med -18 C var väl lite mycket ändå!

Lägg därtill de isande prärievindarna, så känns det som -27 C ute!

Inte så konstigt då att de fyrbenta varelserna här hemma helst bara kurar ihop sig och njuter inomhus i det vackra solskenet…!

4 kommentarer

 1. Vilken köld ni har, säkert skönt att vara inomhus. Här är det ganska ok, kring o grader, dock har det ikväll börjat blåsa upp. Tog en skön promenad imorse. Försöker komma mig ut och gå varje dag så att man får frisk luft och lite motion.

  Gillad av 1 person

  1. Skönt med promenad! Alldeles för kyligt hos oss idag för utevistelse. Lär skall vara kallt hela inkommande vecka. Brrrr! Fast det är ju januari också. Hellre kyla än alla dess bränder som härjar i Australien dock….. 😕❄️

   Gilla

   1. Så sant.
    Å nog är det ovanligt att vi i Januari har det så här varmt och är utan snö. Men säkert hinner vi få lite vinter ännu..

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.