Tillbaka till kneget

Publicerad av

Klockan är 08.50 och Lillasyster har just stigit på skolbussen. Jullov 2019 är slut och det nya året  är inne på sina andra dag. Kusiner med Faster  är fortfarande på besök, men plikterna kallar, så det var bara att ta sig ur sänghalmen denna torsdagsmorgon.

Sonen får åtminstone komma hem direkt efter skoldagen, men Lillasyster gör en rivstart och återgår till sina lektioner i harpspelets konster ikväll. Detta i sin tur  innebär att jag åker och hämtar henne från skolan och sedan fortsätter färden vidare in till Minneapolis.

För egen del åker jag snart iväg till mataffären igen, tredje dagen i rad! Det är inte lite mat som går åt då vi är tio som äter här hemma hos oss! Dock blir det en liten paus med det nu eftersom jag helt enkelt inte hinner koka mat åt alla ikväll. Förnödenheter som bröd, mjölk och smör behövs ju dock alltid och det är dessa som behöver fyllas på.

Bäst jag gör mig klar och tar mig till mataffären då. Vi hörs och skrivs alla läsare, bloggare och smygläsare! God fortsättning på det unga året!

 

2 kommentarer

  1. God fortsättning på det nya året! Javisst far det mat då alla är lediga och äter hemma. Tycker att man får besöka butiken för jämna, alltid är det något som är slut. Men nog är det roligt då alla är hemma och man får umgås. Här har det spelats playstation move, vilket vi helt glömt bort att vi hade.. 👍🏻😬

    Gillad av 1 person

    1. Javisst är det roligt med alla hemma, det håller jag helt med om! Dagens färd till mataffären gick ganska fort och var relativt smärtfri ändå…. God fortsättning till dig och familjen! 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.