En trött och sur kväll

Publicerad av

Ni vet sådan där helt vanlig vardagskväll som inte alls skulle vara märkvärdig på ett eller annat sätt? Komma hem från skola och arbete. Äta en god vardagsmiddag för att sedan ta itu med läxor och sådant som måste förberedas för morgondagen.

Slappa lite. Njuta av att en bra onsdag är på spettet.

Det blev inte riktigt så ikväll. Jovisst, ungdomarnas skoldag var helt normal , Makens och min arbetsdag var helt normal, om än lite väl hektisk för min del, men i stort sett normal.

På kvällen kom jag hem med ont i magen och ville alltså inte stå vid hällan och kocka mycket längre än jag behövde. Följaktligen blev det stekta ägg och rostat bröd snabbt och lustigt tillrett. Ingen klagade på detta kvällsmål, alla tycker om ägg, men ändå…. Kanske det sura och trötta började i och med den enkla middagen?

Lillasyster satt länge med näsan i matematiken. Sonen, som igår var så glad och nöjd över datorleverans satt ikväll nedböjd över grammatiken i engelskan och var definitivt inte alls lika nöjd.

En arg Lillasyster har just sagt ‘god natt ‘ och stängt dörren om sig. Imorgon kväll är det harpkonsert och instrumentalisterna skall vara klädda i svart och /eller vitt. Det är tydligen mammans fel att vi inte sökte en ny kjol förra helgen då vi var ute och shoppade.Nu måste hon ha sin kjol,som onekligen börjar bli lite kort.

Nä. Jag tycker vi lägger locket på denna sura och trötta onsdagskväll och tar nya tag imorgon.

God natt gott folk! 😴

4 kommentarer

 1. De kommer och går de där bättre och sämre dagarna. Nya tag och nya möjligheter imorgon.
  Själv satt jag på skolbänken hela dagen i går, skönt med en ”vanligare” dag idag.

  Gillad av 1 person

   1. Jo det kan säkert bli lite mycket att förkovra sig, jobba och ha familj. Även om barnen är stora. Tar du tjänstledigt då när du kursar eller hur fungerar det…? 🤔

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.