Fredsgsplaner

Publicerad av

Det är fredag förmiddag och ledig dag efter Tacksägelsedagen. Affärerna skriker och ropar högljutt att det är den Svarta Fredagen och nu skall helst varenda en av julklapparna och helst lite därtill inhandlas.

Vanligen bojkottar jag helt totalt detta hysteri! Folk står i timmar i kö för att komma in till affärerna vid öppning kl.03.00 eller midnatt eller någonting där emellan, men inte vi! Helt galet!

Dock skall vi idag faktiskt deltaga i denna hysteri, men det får bli på eftermiddagen då det är mindre hysteriskt och ‘the bargain hunters’ har åkt och hem och det finns bara vi mera normaltokiga shoppare kvar.

Det är nämligen så att Dottern är i behov av klänning. En festlig sådan, för om en vecka skall hon gå på bal. Hon har en från förra årets bal som hon nog kan ha, men eftersom hon är hemma och mamman gärna tar henne ut på klänningsjakt, måste detta ske idag.

Vidare hade jag också hoppats få degen till pepparkakorna gjord och ställd kall inför lördagen. En ny snöstorm utlovas och det vädret skulle ju vara alldeles ypperligt för pepparkaksbak.

Så visst finns det planer för den lediga fredagen. Bäst jag dricker ur koppen och sparkar igång dagen!

4 kommentarer

 1. Det är betydligt mer hysteri hos er än hos oss då det kommer till black friday. Pepparkaksdeg borde jag också göra, tyvärr blev det inte av denna helg. Blir några dagars studier för mig inkommande vecka, intressant men tungt på samma gång.

  Gillad av 1 person

  1. Jo nog finns det hysteri, om man väljer att deltaga i den. Dock har ju den Svarta Fredagen funnits länge här, den är säkert nyare där hemma och kanske mera hysterisk? 🤔
   Eftersom vi haft långhelg hos oss och skall vara bortresta på julen, hade jag som mål att få en hel del gjort denna helg. Nöjd är jag över att jag och familjen lyckades. 😃
   Trevlig studievecka till dig!

   Gilla

  1. Tack! Denna krans är också köpt. Av scouterna för att understödja deras verksamhet. Jag har inget tålamod för att pyssla och göra egen. Den gåvan gav jag åt Dottern i huset! 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.