Jodå!

Publicerad av

Den kom den där utlovade snön! En hel del faktiskt! Så pass mycket snö att det blev ledigt från jobbet till och med!

Ungdomarna hade redan ledigt pga Tacksägelsedagen imorgon. Många familjer reser till släkt och vänner, på onsdagen, så skolorna hålls vanligtvis stängda dagen före.

Sonen och jag jobbade i en timme med den våta, tunga snön. Grannarna bredvid oss är bortresta och Sonen har blivit anställd av dem att ploga snön bort från deras uppfart, så han skötte om två uppfarter med snöslungan.

Medan han jobbade med snöslungan skottade jag för hand. Mest på verandan på baksidan av vårt hem, trapporna och så en stig ut till komposten förstås. Nu ikväll när jag skriver detta, känner jag hur öm jag är i axlarna.

Det var inte bara snön som kom. Denna kom också!

En hemvändande, pajbakande Dotter anlände på bussen under eftermiddagen. Pajen som hon visar upp här är en äppelpaj. Imorgon hade hon tänkt ‘slarva ihop’ pumpapajen innan festligheterna tar vid på kvällen.

Denna bild tog jag av snön som vräkte ner igår kväll. Och julbelysningen som Maken virat trädet med är nu påslagen. Det är ju trots allt första advent inkommande söndag….

7 kommentarer

    1. Pajen blev riktigt god! Dottern var stolt och nöjd- med all rätt! Snön är helt ok. Det var ngn plusgrad idag, så det är inte ens kallt och fortsättningsvis har det inte lovats kallt väder heller….. 🤔❄️😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.