Vinterbilder av sjön

Publicerad av

Maken är hemkommen igen efter fyra dagar vid den där rätt nya stugan som vi köpte för just över ett år sedan. En stuga som har visat sig vara minst lika njutningsbar och mysig på hösten/vintern som den är på sommaren.

Med dagens teknik laddades bilder ner här hemma som Maken tog under sin vistelse.

Igår kväll blev det helt spontant att jag bjöd svärföräldrarna på mat och efter intagen mat och dryck tittade vi på dessa nedladdade foton från stugan.

Detta foto fascinerade Svärfar ngt enormt. Han både fascinerades av det och hade samtidigt svårt att tolka bilden. Dimman som stiger upp från isen gjorde att han trodde att molnbanken ovanför skogshorisonten var skogen. Han funderade varför vi hade köpt stuga vid ett sådant litet dike?

Denna bild visade jag då och denna förstod han bättre. Han såg ju då också att sjön, visserligen inte är jättestor, men dock större än ett dike.

Fotot ovan är förresten månuppgången som Maken hade fotat.

Och här har vi då den begynnande dagen vid 07.00 tiden. Ca 20 min före soluppgången. Morgonen var riktigt kall- och vacker.

( om ngn undrar vad den där stora mackapären är i bilderna som syns mer eller mindre på fotona, så kan jag berätta att det är båtställningen som nu är uppdragen på vår lilla strand för vintern. )

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.