TV kväll

Publicerad av

Är ni TV tittare? Sitter ni framför Dumburken på kvällarna efter att hushållssysslorna är avklarade och /eller barnen har gått och lagt sig? Hur många TV apparater har ni i era hem?

Hos oss är vi inga TV tittare precis. Vi hade två TV apparater för ganska precis ett år sedan, men sedan stugan köptes ( för ett år sedan idag! Grattis till oss!) flyttade en av dessa upp till stugan. Vi ser nämligen väldigt lite på TV. Någon amerikansk fotbollsmatch för Maken ibland och själv ser jag på TV en gång i veckan, varje tisdagskväll. Nyheterna intas via nätet eller radion eftersom vi kör en hel del.

Efter vad jag har förstått är vi ingen typisk amerikansk familj när det kommer till mängden TV som vi ser eller inte ser på….

Dock var det tisdag hela dagen idag och efter tisDAG kommer tisdagsKVÄLLoch mitt enda favorit program på TV sändes i rutan. På normalt utlovad tid, trots den demokratiska presidentkandidatdebatten som sändes på andra kanaler. kl.20: This is Us.

Det är tredje säsongen som programmet sänds. Programmet handlar om familjen Pearson och deras liv. Programmet har spelats in i nutid, dåtid och framtid, allt i ett och samma avsnitt. Det kan vara en aning svårt att följa innan man blir van med jargongen.

En såpopera med lite djupare, nja, ganska mycket djupare drama och känslor än en helt vanlig såpopera.

Om TV programmet ‘importerats’ dit hem, rekommenderar jag det varmt framför så mycket annat ‘skräp ‘ i det amerikanska TV utbudet som säkerligen visas i Dumburkarna där hemma på den östra sidan om Potten.

Hundarna höll mig sällskap ikväll medan jag tittade på ‘This is Us’.

2 kommentarer

  1. Tv:n står nog på hos oss en stund varje kväll efter kl halv nio, mest för att det har blivit en vana. 😊 Den där tv serien har dock inte kommit hit till Finland ännu (vad jag vet av). Men jag vet ju vad jag skall se på om den kommer… 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.