Helt enligt tidtabellen…

Publicerad av

… så uppenbarade sig den för första, riktiga höstförkylningen. Efter tre veckor i jobb och bland småttingar som bär på alla världens virus, så kom den där stockade näsan och igentäppta bihålor precis som på beställning.

Ingen överraskning alltså, men likväl irriterande.

Denna lördag har gått i slappandets tecken med näsdukarna konstant på nära håll. Häromdagen då jag befann mig i mataffären köpte jag faktiskt de där dyrare näsdukarna. De som är insvepta i huddkräm och är lite barmhärtigare mot näsan. Jag tänkte liksom så att det borde vara bra att ha dessa till hands nu när förkylninngstiderna börjat. Dock visste jag inte att jag skulle bli den första av oss som skulle få användning av dessa!

Helt på latsidan har jag inte legat eftersom jag fick hemmet dammsugit och lakan och handdukar bytta och tvättade. Makaronilådan stod fin och brunbränd på matbordet precis kl.17.30 och fick glada utrop av ungdomarna här hemma.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Vädret var förträffligt sgs hela dagen med strålande sol och +17 grader. Dock rullade molnen in på seneftermiddagen och nu på kvällen är regnet ett faktum.

Morgondagen lär bli en till lugn dag. Vackert så! Zumbapasset på måndagen kommer snabbt emot ( dagens skippades dock! Ingen ork för sådant idag) och jobbet på tisdagen likaså. Lika bra att ta det lugnt. Kroppens sätt att lägga på bromsarna och stanna upp ett tag. Jag lyssnar och gör som jag tillbeds. Tror nog det är klokast så….

Hemgjord müsli fick jag faktiskt också till stånd denna förkylda dag…!

4 kommentarer

  1. Förkylningstider hos oss också, dock har jag själv inte råkat ut för det ännu i år. Hoppas du slipper förkylningen snabbt. Går du på zumba flera gånger per vecka? Krya på dig!

    Gillad av 1 person

    1. Zumban hålls 3 ggr/vecka, vanligen går jag på alla tre. Dock inte denna vecka pga förkylningen. Inte mycket att göra annat än att låta kroppen vila. Förhoppningsvis slipper du förkylningar, men då vi båda jobbar med barn/ungdomar är det svårt att undvika…..🤔 Ha en trevlig arbetsvecka!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.