Stänger butik…

Publicerad av

… men bara för en dag. WordPress deltar, som så många andra företag och organisationer i den världsomfattande klimatstrejken den 20-27.9.

Om jag har förstått det hela rätt, så hålls den digitala strejken endast inkommande fredag, då WordPress helt enkelt inte kommer att vara tillgängligt för varken bloggare och/eller läsare om man väljer att delta.

De senaste veckan har ni säkert lagt märke till den svarta texten på grön bakgrund som förvarnar om den uppkommande klimatstrejken.

På fredagen blir det alltså inga nyheter från mig här på andra sidan Potten, men på lördagen borde det bli full fräs igen! ( kom dock ihåg att vi ligger 8 h i tiden efter Finland och 7 h efter det övriga Norden…)

Jag bloggar vidare…!

Lugnet sänker sig över stugan och stuglivet nu till hösten och likaså bloggen under den digitala klimatstrejken den 20.9….

7 kommentarer

    1. Nu tror jag din blogg fingerar normalt om du inte lagt upp texten/skylten. Så du kan troligtvis blogga helt normalt den 20.9 om du inte deltar med din blogg. Jag tror att WordPress i sig själv är ’öppet’ men eftersom jag lagt upp skylten om att jag deltar, fungerar inte min bloggsida imorgon. ( skylten finns under ’inställningar’) 🤔

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.