Morgonlänk?

Publicerad av

Alltså nu har jag en fråga för er där ute som regelbundet ger er ut på joggingturer: räknas det som en morgonlänk fast jag gick mera än jag sprang?

Jag gav mig nämligen ut imorse med den tanken att jag skulle mest gå eftersom jag inte motionerat på så länge. Dock ville jag se hur mycket mina trötta Zumbaben (från igår kväll) orkade och sprang faktiskt mera än vad jag trodde jag skulle springa/jogga. Någon racerfart var det verkligen inte på tal om och som sagt, jag gick definitivt mera än vad jag sprang.

Slutsaldot blev ändå nästan 4 km och en mycket trött, men nöjd nygammal motionerare kunde konstatera att man nog glömmer mellan varven hur skönt det känns efter en motionsrunda.

Vädret är otroligt vackert idag. Runt +15 imorse och strålande sol. Svala, torra vindar. Tidigt höstväder eller skönt sensommarväder, hur man nu vill utrycka sig.

Perfekt för den där morgonlänken. Om det nu var en sådan…? 🤔

Än är det grönt. Lite höstfärger börjar synas här och där. Vårt hem i mitten på bilden.

Trött men nöjd, selfie.

8 kommentarer

 1. Visst räknas det som en länkki! 👍🏻😊 Själv springer jag nästan aldrig, men snabba promenader tar jag ofta. Å detta kan höja pulsen lika bra (enligt mitt tycke) . 🤔😀

  Gillad av 1 person

  1. Ja men då så! Då var det en länk/lenkki! 😃
   Jo, jag är definitivt mera en promenadperson än en som joggar jag med, men skulle gärna vilja lära mig springa…. Det gick bättre än jag trodde det skulle gå. 😃

   Gilla

  1. Jodå, årstiderna följs åt och är ganska lika varandra här i norra Nordamerika och Norden. Om några veckor sprakar höstfärgerna hos oss också, precis som hemma i Finland.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.