Kvällsutfärd

Publicerad av

Det blev en båtutfärd vid stugan denna fredagskväll. Det hade regnat från och till hela dagen under körningen från Förorten och skurarna fortsatte efter att vi kom fram.

Till kvällen klarnade det dock upp och vi bestämde oss för att göra en utfärd på sjön i skymningen.

Eftersom vår stuga befinner sig ca.240 km från Förorten, är vädret ofta en aning svalare här i norr. Likaså visade sig vara på detta sätt denna dag. Jag drog faktiskt på mig en tunnare jacka innan vi åkte ut ‘till havs’ pga höstkylan i luften.

Det blev en lugn och skön timme ute till sjöss. Många andra grannar var ute och fiskade eller bara tufffade runt som oss och njöt i sensommarkvällen.

Imorgon, lördag har det lovats sol hela dagen och runt +27. Däremot tror jag inte att luftfukten har lovats så hög, vilket är det som gör den stora skillnaden hur hett och kvavt det blir här i Mellanvästern.

Igen ser vi fram emot en avkopplande helg med stugliv. Nästa helg flyttar vi Dottern och veckan efter det tar skolorna vid igen.

Sommaren går på den sista visan för denna gång….

2 kommentarer

 1. Härligt att ni ännu hinner och har möjlighet att njuta av sommaren och sommarstugan. Här har det varit ganska varmt idag, men man får inte den där sommarkänslan riktigt att infinna sig… Halva dagen har jag jobbar med mitt skolarbete..men vad hjälps det eftersom det måste göras. Otroligt vacker bild !

  Gillad av 1 person

  1. Jo ännu har vi nog sommar på våra breddgrader. Vi ligger kanske 1 mån efter er just nu då det kommer till årstiden. Hoppas du/ni fick en trevlig helg!
   Jag tyckte också bilden blev fin! Tack! 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.