Försöker hitta läsestunder…

Publicerad av

Här är den! Min sjätte roman denna sommar. Jag har inte kommit så långt ännu faktiskt fast jag började för flera dagar sedan. Har inte riktgt haft tid att sitta med boken i famnen och riktigt njuta denna vecka. Det är en hel del annat som upptar min tid.

Läger för Lillasyster, hon skall skjutsas/hämtas till/från lägerbussen varje morgon/kväll, lite förberedelser för jobb imorgon, onsdag, familjen och sedan ett läger vid kyrkan som jag mer eller mindre blev dragare av! ( mera om detta en annan gång)

Alltså, har de läsestunder som infunnit sig varit ganska korta. Jag är av naturen en långsam läsare. Tar god tid på mig och vill få en klar bild inne i hjärnan om hur allt och alla ser ut. Läser och begrundar och om det går för långt mellan kapitlen, läser jag gärna om några sidor innan jag fortsätter framåt i handlingen.

Så här långt i boken håller jag ännu på att få alla personerna och släktutredningen på klart. Boken handlar om familjen Quinn, som driver ett hotell på den mycket exklusiva ön Nantucket utanför Boston på östkusten. Författaren bor själv på ön och alla hennes böcker utspelar sig där.

Barnen i familjen Quinn är alla vuxna, utflugna och har sina egna liv. Ja, förutom då yngsta sonen Bart. Pappan är cancersjuk och döende och mamman/frun skall sälja hotellet som makarna äger och driver efter makens bortgång.

Så långt har jag kommit. En mera ingående redovisning får det bli sedan jag kommit igenom boken. Den verkar lovande, som allt annat Elin Hildebrand skriver.

Hon har tydligen gett ut 21 romaner och snart har jag läst dem alla… Hon är ju dock verksam ännu, så jag gissar att hon ger ut mera läsvärt rätt så snart igen. Hoppas det i alla fall!

Dags att återgå till handlingen i boken…

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.