Lyckligare unge finns knappast denna dag!

Publicerad av

Titta här! En otroligt lycklig Son vars far hyrde en vattenskoter ( jet ski) för stuglivet i helgen. Jodå, nog visste Sonen om det, ändå kände glädjen inga som helst gränser och precis hela eftermiddagen har Sonen spenderat på sjön.

Nu vill han ju förstod ha en alldeles själv. Förmånliga att hyra för en helg är de inte, så om vi skall hyra en sådan maskin ofta, lönar det sig nog i längden att skaffa en egen….

Jag gav Sonen i läxa att börja söka en begagnad men i gott skick på nätet. Utbudet är ganska stort nu mot hösten då folk vill sälja sina ‘leksaker’ som de tröttnat på och kanske vill ha nya till nästa år.

Hoppas kan man ju alltid, eller hur? 🤔

8 kommentarer

 1. Dottern här i huset önskar få pröva en jetski, men vi har inte ännu kommit till skott. Då man ser på bilden så kan man inte missta sig på att det var en bra upplevelse! 😊

  Gillad av 1 person

  1. Ni borde hyra en! Nästa sommar kanske? Maken och jag tog oss en tur också och det var faktiskt riktigt roligt. Mycket stadigare att åka med än vad man skulle tro. 😃👍

   Gilla

  1. Denna hyrdes för ett dygn för just över 300 USD, så ngn billig penning var det minsann inte! Men, men, nu har han fått testa och är förstås alldeles överförtjust…!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.