Veckoslut med gäster

Publicerad av

För flera veckor sedan bjöd vi Svärföräldrarna att komma med oss till stugan denna helg. De blev glada och förväntansfulla och började genast fråga vad de behövde packa med. Vad skulle Svärmor ta med i matväg, var skulle de sova osv. Det såg ut att bli en trevlig helg.

Under Finlandvistelsen kom det ett ursäktande e brev från Svärfar med återbud. De hade helt glömt bort att de var bjudna till ett kalas där en 50 årig bröllopsdag skulle firas. Mat skulle det bjudas på och de hade redan tackat ja.

Jaha… då kom Sonen med förfrågan att få ta med två goda kompisar istället.

Ja, varför inte tyckte vi och här är vi nu då. Tillbaka i stugan med luftmadrassen med och bäddad, de xtra barnen ( ungdomarna) är med oss och Sonen trivs! Syskonen trivs faktiskt riktigt bra de med, eftersom de också känner dessa goda kompisar.

Det lär bli en livligare helg än vanligt, med fem ungdomar istället för tre, men hittills har trivseln varit på högsta nivå!

Imorgon lär det bli sjöliv mest hela dagen…. Förhoppningsvis samarbetar vädret….

Den provisoriska gästsängen står bäddad i den ännu omöblerade gäststugan.

Sjön reflekterar den vackra solnedgången.

4 kommentarer

  1. Roligt att ni hade möjlighet att fara ut till ert vackra sommarställe igen! Roligt att sonen fick med sig kompisar det är ju alltid trevligt med gäster. Hopoas ni får en bra vistelse! 🌞

    Gillad av 1 person

    1. Jo, jag tror ungdomarna sov gott och hade det skönt i sitt eget lilla krypin. Alltid skönt när man är och hälsar på att ha sitt eget lilla rum dit man får gå och slösa lite privat.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.