Den första för säsongen

Publicerad av

Regnbåge alltså. Eftermiddagens tjocka luft och +32 utlöstes ikväll i en ordentlig, välbehövlig storm med piskande regn mot rutorna och blixtrar som gick rakt ner i marken från himlen. Både mäktigt och otäckt på samma gång. Ett sådant där oväder där man känner sig väldigt liten mot vädrets makter.

Men efter regn ( åska, vindar, hagel och blixtar) kommer solsken och ofta också regnbågar här där vi bor. Dessa oväder kommer vanligen igång på kvällskvisten efter att den heta och fuktiga sommarluften fått samlas hela dagen varpå regnbågarna alltid syns på den östra sidan av himlen.

Det blev lite extra spännande ikväll då hundarna fick tag på en liten mullvad som räddades av Dottern och som tack bet denna henne i tummen! Ett litet hack syntes, men man vet ju aldrig med vilda djur. Ett telefonsamtal gjordes till kliniken där det menades att hon borde kanske få en förebyggande dos av antibiotika! Maken tyckte vi avvaktar över natten. Likadant tyckte Dottern, som nu har krupit i säng.

Det blev, som sagt, en rätt spännande kväll…

4 kommentarer

    1. Bettet verkar läka sig utan några större problem. Och mullvaden är utsläppt ur sin glasburk som den uppfångades i. Den var säkert rädd och bet förstås i försvar…. Vi hoppas på en lugnare kväll denna tisdag…. 🤔

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.