Intensiv sommarlovsvecka går mot sitt slut….

Publicerad av

Koncentrationen var stor bland en av mina grupper på lägret i förmiddags. Det skapades kort till de nya vännerna med olika stämplar och färger och tiden var knapp innan det blev byte mellan aktiviteter.

Lägret avslutades nästan i karnevalyra med glada barn, ‘personal’ ( utan lön) som deltog i yran och en massa mjuka bollar som kastades ut mot barnen.

Sonen, tillsammans med en god kompis såg till att musik, Powerpoint och resten av det tekniska fungerade under hela veckan.

Lägret blev verkligen en succé och jag är inte säker på vem som hade roligare, de vuxna eller barnen?

Nu är det fredag kväll och denna heta dag går mot sitt slut. Vi är nästan i början på juli och nu märks det att sommaren är här på allvar. Luften är tung och kvav och solen het. Hettan blir bara mera intensiv nu under de kommande veckorna, med ngn enstaka svalare dag allt som oftast då angränsande Kanada ser till att dela med sig av sina nordligare vindar.

Det mesta är packat inför morgondagens resa norrut igen. Vi skall tillbringa inkommande vecka i norra Wisconsin vid den där nya, lilla privata stranden och njuta av sommaren vid stugan. Det blir egentligen den enda hela veckan som vi åker dit denna sommar, men vackert så. Eftersom de där nordiska fyra veckors semestrarna inte existerar här, får det handla om långa, sköna, avkopplande helger istället.

Det kommer att bli lite si och så med bloggandet under den kommande veckan, men jag gissar att det blir ngn mellanrapport och sedan en uppdatering när vi väl är tillbaka i Förorten.

Vi hörs kära läsare! Tack för att ni ständigt håller koll på oss här på andra sidan Potten. 😃

6 kommentarer

  1. Roligt att sonen får vara med och sköta om mixerbordet! Här har den där sköna sommarvärmen inte riktigt slagit till ännu idag lovas +15 grader.
    Ha det så bra vid stugan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.