Parkeringsproffs!

Publicerad av

Den här nya bilföraren här hemma hos oss fortsätter att imponera och visa sina färdigheter.

Imorse efter att han kört oss till kyrkan och den fjärde dagen med bibellägret, valde han att backa in vår jättebil i parkeringsrutan. Och nej, den är snart nio år gammal med över 150 000 km i däcken. Någon modern utrustning som kamera att hjälpa dig med backandet existerar inte!

Det är kaffe han står med i händerna. En av huvudledarna för lägret beställer morgonkaffe åt alla de 37 ledarna för lägret. Sonen och jag åker och hämtar det varje morgon innan vi åker den sista biten över gatan till kyrkan. Synd bara att jag inte är kaffedrickare….!

Så här såg morgonsamlingen ut imorse vid lägret. Då jag tog detta foto höll ledarna på att lära barnen en ny lägersång.

Dagens tema var sorg och hur denna kan behandlas och tampas med. Hur vi alla upplever sorg någongång i livet och hur normalt det är att känna sig ledsen och gråta. Lika normalt som att skratta faktiskt.

Imorgon, fredag är det sista dagen som lägret hålls för denna sommar. Veckan har gått otroligt fort och nu ikväll har Sonen och jag kört till flygfältet och hämtat gästerna som flugit hit till Mellanvästern från Arizona. De skall spendera några dagar med oss, innan Makens goda kompis och dennes två söner i åldrarna 8 och 10 år, åker vidare till hans hemstat Wisconsin.

En intensiv dag går återigen mot sitt slut. Dags att sluta mina gråblå…. God natt!

2 kommentarer

    1. Tack! Jo det var roligt och vi tog upp många olika viktiga saker/diskussioner under detta läger. Gissar nog att församlingarna runtom i Sverige och Finland ordnar liknande läger och aktiviteter. 🤔🇸🇪🇫🇮

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.