Mitt-i-natten shopping

Publicerad av

Ovan ser ni min kundvagn fylld med matkassar som skulle lastas i bakluckan på bilen. Klockan var precis 21 och jag hade just avslutat helgens besök till mataffären. Det är inte lite mat som går åt till en familj på sgs 5 vuxna och besöken till mataffären blir täta nu under sommaren då alla är hemma och äter sgs alla måltider hemma också.

Det blev en sådan där söndag idag då tiden inte riktigt räckte till.

Efter förmiddagens gudstjänst stannade både jag och Sonen kvar vid kyrkan för att göra klart det sista innan bibelskollägret börjar imorgon. Jag ser fram emot själva lägret, barnen som är anmälda och kommer och alla roliga aktiviteter som är planerade. Däremot ser jag inte fram emot den tidiga väckningen imorgon och hela resten av veckan, vid 06-tiden.

Det var en hel del som måste göras ännu och vi kom inte hem förrän vid 15-tiden. Vrålhungriga eftersom vi inte hade ätit lunch ännu.

Skyarna var gråa och blytunga och luften var fuktig och kvav. Hett var det inte, men så pass tungt att det kändes i huvudet. Och tydligen så pass tungt att jag slocknade och sov i över en timme efter den sena lunchen!

Därav inköpandet av matvaror så sent denna kväll! Tiden räckte liksom inte riktgt till på dagen då det blev en helt oplanerad tupplur så där hux flux!

Dock är kyl, frys och skåp påfyllda igen. Jag kan sätta väckarklockan på 05.45 och sedan sluta min blågrå för dagen.

Mera imorgon…. god natt från andra sidan Potten!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.