Sun screen anyone?

Publicerad av

Vi har ägnat kvällen åt att packa. Imorgon bär det av på en liten avstickare igen. Det är den ärliga semesterresan till turistorten Wisconsin Dells som hägrar en vecka framåt. Om jag räknat rätt blir detta vårt tolfte år som vi åker dit! Maken och jag med våra barn och Svärföräldrarna åker från Tvillingstäderna och Makens kusin som bor i norra Arkansas kör de tio timmarna nordösterut för att möta oss där.

Då man åker på sol och badsemester behöver man packa med solskyddet, eller hur? Lillasyster grävde fram förrådet som vi har och resultatet ser ni ovan. Det fanns en del, inget behov att handla mera för tillfället.

Är man gift med en läkare, är man och då skall det inte bli till ngn solbränna! ( gissa vem som faktiskt brände hela ryggtavlan i Hawaii i januari….?! Jodå, en viss läkare jo…! 😝 Dock hade vi alla faktiskt lagt på ett tjockt lager med solskydd hela familjen. Solen är verkligen inte att leka med på paradisöarna!)

Alltså gick undertecknad igenom tuberna ikväll och packade med hela tre stycken.

Till all lycka har det lovats svalare väder nästa vecka. Det här med +32 börjar redan vara alldeles för hett. Dessutom är luften kvav och fuktig och det känns mera som augusti än i början på juni!

Vi ser alla fram emot utlovade sköna +25 grader och under med början på söndagen. Alldeles utmärkt för en vecka med familjen i sol och vatten.

Vi hörs! 😃😎

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.